Antena 3 CNN Sport Off Sport O sportivă din România, dusă de urgență la spital. ”Am simţit nişte lovituri puternice în cap”

O sportivă din România, dusă de urgență la spital. ”Am simţit nişte lovituri puternice în cap”

O sportivă din România, dusă de urgență la spital. ”Am simţit nişte lovituri puternice în cap”
Sursa foto: Foto: www.facebook.com
de M.Z.    |    13 Sep 2016   •   15:28

Maratonista sibiancă Daniela Cîrlan a ajuns marţi la spital, după ce a fost atacată de un roi de viespi de pădure, cunoscute sub denumirea de bărzăuni, în timp ce alerga o cursă de trail la Târgu Mureş, potrivit 4run.ro.

Sportiva a fost transportată la finalul competiției la spital cu salvarea, suferind înțepături la nivelul capului.

Maratonista Daniela Cîrlan, participantă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost înţepată de mai multe ori de viespi pe traseul semimaratonului Ascotid Trail Race de la Târgu Mureş.

În ciuda durerii, Cîrlan a continuat cursa de semimaraton, pe care a şi câştigat-o de altfel, cu timpul de o oră, 37 de minute şi 23 de secunde.

”Am simţit nişte lovituri puternice în cap. Mă durea rău, nici nu mai ştiam ce e cu mine. M-am oprit din alergare, pentru că nu înţelegeam ce se întâmplă, era prima dată când aveam de a face cu aşa ceva. (...) Am văzut că pot să respir, mă pipăiam să văd dacă m-am umflat şi apoi mai alergam câteva sute de metri. Apoi iar mă cercetam să văd dacă am ceva! La finalul cursei, îmi plesnea capul de durere”, a povestit Daniela Cîrlan.
 

×
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close