Antena 3 CNN Sport Off Sport Operaţia lui Emerich Jenei s-a încheiat cu succes

Operaţia lui Emerich Jenei s-a încheiat cu succes

Operaţia lui Emerich Jenei s-a încheiat cu succes
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Sep 2012   •   16:03
Update 16:00 - Fostul antrenor al echipei naţionale de fotbal a României şi al echipei Steaua a fost operat pe cord, duminică, la Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu", din Cluj-Napoca.

Intervenţia chirurgicală a durat şase ore şi s-a sfârşit cu succes. Au fost montate patru by-pass-uri.

Recuperarea antrenorului va dura peste o lună de zile.



-------------------------

Fostul antrenor al echipei naţionale de fotbal a României şi al echipei Steaua va fi operat pe cord, duminică dimineaţă, la Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu", din Cluj-Napoca, medicii urmând să îi pună patru by-pass-uri.
   
Surse medicale au declarat, duminică dimineaţă, că intervenţia chirurgicală în cazul lui Emerich Jenei va dura aproximativ patru ore.
   
"Medicii Institutului Inimii "Niculae Stăncioiu" îl vor opera în cursul dimineţii pe Emeric Jenei căruia îi vor fi puse patru by-pass-uri. Operaţia va dura circa patru ore", au spus sursele citate.
   
La Institutul Inimii din Cluj-Napoca se află şi fiica antrenorului Jenei.
   
Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, declara, sâmbătă, că a vorbit cu medicii despre starea lui Emeric Ienei şi că acesta nu este în pericol, operaţia la care urmează să fie supus fiind una "de rutină", care "nu pune probleme deosebite".
   
"Am auzit că este internat, am ajutat şi eu la demararea bună a lucrurilor, pentru că ne-a sunat fiica dânsului, Cristina, şi am dat şi eu nişte telefoane, nu puteam să fac mai mult, pentru că plecăm la Târgu Jiu. Am vorbit cu medicii de acolo, este stabil, nu este în pericol şi va face o operaţie care este o operaţie de rutină, nu pune probleme deosebite. Îi dorim să treacă cu bine peste operaţie, care va fi azi (sâmbătă - n.r.) sau mâine dimineaţă (duminică - n.r.), şi îi dorim însănătoşire grabnică", a spus Mureşan, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor.
   
Fostul antrenor al echipei naţionale şi al echipei Steaua Emeric Ienei a fost internat, vineri seară, la Institutul Inimii "Nicolae Stăncioiu" din Cluj-Napoca.
   
"Fostul antrenor Emeric Ienei a fost internat, vineri seară, la Institutul Inimii. I se fac investigaţii medicale, iar, dacă este cazul, va fi operat. Nu pot să spun diagnosticul cu care a fost internat, dar pot să spun că în acest caz se va face ce trebuie", declara directorul medical al Institutului Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, Radu Căpâlneanu.
   
Emeric Ienei s-a născut la 22 martie 1937. El a fost antrenorul care a câştigat alături de Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986. De asemenea, a fost selecţionerul României la turneul final al Cupei Mondiale din 1990 şi al Campionatului European din 2000.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close