Antena 3 CNN Sport Off Sport Orgii (homo)sexuale în Liga a II-a. Jucătorii Minerului Lupeni, pozaţi în ipostaze incredibile

Orgii (homo)sexuale în Liga a II-a. Jucătorii Minerului Lupeni, pozaţi în ipostaze incredibile

Orgii (homo)sexuale în Liga a II-a. Jucătorii Minerului Lupeni, pozaţi în ipostaze incredibile
05 Feb 2010   •   16:21


Aflaţi în cantonament cu echipa, jucătorii echipei Minerul Lupeni, din Liga a II-a, s-au fotografiat în timp ce întreţineau relaţii homosexuale. Un participant la orgie a povestit pentru Libertatea, sub protecţia anonimatului, că aceste practici sunt frecvente la echipele de fotbal şi că în cazul de faţă totul a început în joacă.

?Într-una din seri au băut ceva mai mult vin şi au început să umble în pielea goală prin cameră. Au început cu glume cu tentă sexuală şi au terminat prin a face sex între ei, timp în care se şi pozau?, citează Libertatea.

Conform sursei citate, în fotografiile care circulă de ceva vreme pe internet poate fi identificat mijlocaşul Robert Cristian, un tânăr de 22 de ani foarte talentat, care în urmă cu un sezon a fost la un pas să se transfere la "U" Cluj. Acesta nu a dorit să comenteze subiectul, declarând pentru Libertatea: "Nu mă interesează".

Antena3.ro

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close