Antena 3 CNN Sport Off Sport Pericolul telefoanelor mobile: Un antrenor englez, demis în pauza meciului

Pericolul telefoanelor mobile: Un antrenor englez, demis în pauza meciului

Pericolul telefoanelor mobile: Un antrenor englez, demis în pauza meciului
07 Oct 2010   •   15:13

Chichester City. O echipă de fotbal de care mai mult ca sigur că nici nu aţi auzit, dar care a reuşit "performanţa" să îşi demită antrenorul chiar în timpul unui meci.

Echipa lui Mark Poulton juca împotriva rivalilor de la Redhill, în Cupa Sussex din Anglia, şi conducea cu 2-1 în repriza a doua, când antrenorul a răspuns unui apel telefonic.

"Am primit un telefon de la Gary Walker, unul dintre directori, care şi-a cerut scuze că m-a întrerupt şi mi-a comunicat că am fost demis. Nici nu putea veni într-un moment mai prost această veste, pentru că unul din jucătorii mei, Nathan Paxton, era dus la spital pentru o fractură de mandibulă şi nas, în urma coliziunii cu portarul. Dar au fost multe probleme la Chichester şi m-am temut că aşa o să se termine", a spus Poulton.

"Este cea mai neprofesionistă şi jenantă organizaţie cu care am lucrat. Sunt oameni cărora nu le pasă de binele clubului şi îşi văd doar de disputele personale. Îmi pare rău că plec, pentru că rezultatele începuseră să vină", a mai spus Poulton.

El a crezut că este primul antrenor demis în timpului unui meci, dar acest lucru s-a mai întâmplat în 1999, când portarul german Toni Schumacher îşi instruia elevii de la Fortuna Koln la pauză, moment în care preşedintele clubului, Jean Loring, a intrat în vestiar şi l-a anunţat că este demis.

Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close