Antena 3 CNN Sport Off Sport Poliţia din Grecia a arestat un baschetbalist de 2,12 metri pentru că semăna cu un infractor de sub 1,70 metri

Poliţia din Grecia a arestat un baschetbalist de 2,12 metri pentru că semăna cu un infractor de sub 1,70 metri

Poliţia din Grecia a arestat un baschetbalist de 2,12 metri pentru că semăna cu un infractor de sub 1,70 metri
Sursa foto: Savo Djikanovici
05 Mar 2009   •   15:13

Poliţia elenă a comis o gafă greu de repetat atunci când l-a arestat pe Savo Djikanovici, un baschetbalist sârb de 2,12 metri înălţime. Forţele de ordine au crezut că sportivul este, de fapt, un prizonier care evadase dintr-o închisoare din Atena cu o săptămână în urmă. Poliţia l-a eliberat imediat pe Djikanovici când a aflat că nu el este infractorul care nu are nici 1,70 metri, Vassilis Paleokostas.
Savo Djikanovici, jucător al AS Trikalla în Grecia, a fost oprit în trafic de poliţia elenă, oamenii legi căutându-l cu disperare pe prizonierul care evadase din puşcărie în urmă cu ceva timp. În mod ciudat, ei nu şi-au dat seama că bărbatul de 2,12 metri înălţime şi 108 kilograme nu era cel pe care îl căutau şi au decis să îl aresteze, conform Mediafax. Astfel, baschetbalistul care se întorcea de la un meci al echipei sale acasă, în Atena, a trebuit să meargă la secţie, unde a fost ţinut în custodie de poliţişti o oră, timp în care ei făceau verificările. Bineînţeles, până la urmă s-au făcut de râs şi au fost nevoiţi să-l trimită acasă pe Djikanovici, "sosia" evadatului din 1,70 metri.
În ciuda acestui eveniment jenant, poliţia din Grecia îşi continuă căutările. Vassilis Paleokostas este considerat foarte periculos după ce a evadat din închisoarea de maximă siguranţă din Atena pentru a doua oară, furând un elicopter care se afla în curtea închisorii şi era păzit foarte slab. De zece zile poliţia încearcă să îl găsească, dar acesta s-a făcut nevăzut imediat ce a scăpat dintre gratii., anunţă sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Florin Piersic a ieşit de la Terapie Intensivă!
x close