Antena 3 CNN Sport Off Sport Presa engleză, critici dure la adresa lui Ilie Năstase

Presa engleză, critici dure la adresa lui Ilie Năstase

Presa engleză, critici dure la adresa lui Ilie Năstase
Sursa foto: Foto: Facebook/Ilie Năstase
22 Apr 2017   •   18:22

Presa engleză a relatat, sâmbătă, ieşirile nervoase ale lui Ilie Năstase de la întâlnirea de Fed Cup România - Marea Britanie, scriind că fostul tenisman a avut o "tiradă de înjurături", a umbrit confruntarea de pe teren prin comportamentul său şi a provocat haos, scrie News.ro.

"Ilie Năstase provoacă haos în Fed Cup cu o izbucnire nervoasă la întâlnirea România - Marea Britanie", a notat The Guardian. "Căpitanul nejucător al României a provocat întreruperea întâlnirii României cu Marea Britanie, sâmbătă, după o tiradă de cuvinte urâte, el fiind escortat în afara terenului şi lăsând-o pe Johanna Konta vizibil afectată. Când Konta conducea în faţa Soranei Cîrstea cu 6-2, 1-2 în al doilea meci de la Constanţa, Năstase s-a implicat într-o dispută legată de gălăgia din public. El i-ar fi spus arbitrului: «What’s your f.....g problem?» (Care este problema ta?). Apoi a părut să le numească pe Anne Keothavong şi Konta «f.....g bitches»", menţionează The Guardian.

 "Tiradă de înjurături a lui Ilie Năstase către starurile britanice, în timpul confruntării de Fed Cup", a titrat The Telegraph. "Întâlnirea Marii Britanii cu România a fost întreruptă în mod senzaţional după ce căpitanul Ilie Năstase a fost dat afară de pe teren", scrie jurnalul englez.

"Shame, set and match (Ruşine, set şi meci). Năstase devine «nasty»: Konta în lacrimi după ce căpitanul echipei României a făcut-o 'f****** b****' şi l-a înjurat pe arbitrul de scaun, provocând haos... la câteva ore după ce a avut o ieşire nervoasă faţă de o jurnalistă în legătură că remarcile sale rasiste despre copilul Serenei", a notat şi Daily Mail. Jurnalul menţionează că întâlnirea de Fed Cup a fost umbrită de "explozia lui Năstase" şi aminteşte de declaraţiile controversate făcute de fostul sportiv anterior, precum şi faptul că românul a fost căsătorit de patru ori.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close