Antena 3 CNN Sport Off Sport Qatar: Arbitru elveţian a urinat în careu (VIDEO)

Qatar: Arbitru elveţian a urinat în careu (VIDEO)

Qatar: Arbitru elveţian a urinat în careu (VIDEO)
Sursa foto: Massimo Busacca
23 Sep 2009   •   15:25

Eveniment incredibil în Qatar, la un meci de fotbal. O televiziune arabă a prezentat, cenzurat, imagini cu ale arbitrului elveţian Massimo Busacca, care nu se mai poate ţine şi începe să urineze la margine careului de 16 m.
Invitat să oficieze de la centru partida Al-Gharrafa - Al Khor, arbitrul i-a şocat pe jucători şi jurnalişti prin gestul său. După partidă s-a scuzat, explicând că avea o problemă fiziologică şi de aceea a recus la acest gest,
?Evenimentul? s-a produs pe 12 septembrie, la Qatar, iar în timp ce Al Khor bate un corner se vede cum arbitrul se opreşte pentru a urina.
Federaţia din Qatar a analizat dacă să îl pedepsească exemplar pe Busacca, cu atât mai mult cu cât gestul a fost făcut în Ramadan, dar în cele din urmă probabil că nu va mai fi invitat în statele arabe.
O pedeapsă uşoară pentru aritrul care a oficiat ultima finală de Champions League.
Gestul din Qatar, însă, este anterior alte manifestări a elveţianului, care i-a atras de altfel şi o suspendatre. Săptămâna trecută, el a fost surpins în timp ce ?arăta degetul? fanilor Young Boys în timpul unui meci din Cupa Elveţiei.
El a fost suspendat trei etape de la delegări în campionatul intern.
Busacca este aşteptat să arbitreze şi la Campionatul Mondial 2010 din Africa de Sud.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Qatar
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close