Antena 3 CNN Sport Off Sport Ronaldo vrea vrea să cumpere o cunoscută revistă pentru bărbaţi din Brazilia

Ronaldo vrea vrea să cumpere o cunoscută revistă pentru bărbaţi din Brazilia

Ronaldo vrea vrea să cumpere o cunoscută revistă pentru bărbaţi din Brazilia
de M.T.    |    15 Iul 2013   •   19:59

Ronaldo, fostul atacant al naţionalei Braziliei, îşi doreşte să cumpere ediţia braziliană a cunoscutei reviste Playboy, anunţă dailymail.co.uk.

Potrivit sursei citate, este de aşteptat ca fostul fotbalist, acum în vârstă de 35 de ani, să facă o ofertă oficială în zilele următoare.

Playboy Brazilia este a zecea cea mai bine vândută publicaţie din ţară, cu un tiraj de peste 250.000 în fiecare lună.

Cu toate acestea, vânzările au scăzut dramatic în ultimii ani. În anii '90, revista vindea de multe ori chiar un milion de numere lunar.

Surse din anturajul lui Ronaldo consideră că numele fostului jucător de la FC Barcelona, Inter Milano şi Real Madrid ar putea ajuta revista să-şi recâştige publicul pierdut în perioada recentă.

Ronaldo s-a retras în 2011, iar de atunci a devenit un om de afaceri de succes, investiţiile pe care le-a făcut aducându-i o avere importantă.

De asemenea, fostul câştigător al Cupei Mondiale din 2002, primeşte anual peste 10 milioane de dolari din contracte de sponsorizare cu nume importante precum Nike, Fiat sau Duracell.

Firma de marketing pe care o deţine, 9INE, se ocupă de drepturile de imagine ale celor mai importante staruri din sportul brazilian, inclusiv noul jucător al Barcelonei, Neymar.

De asemenea, Ronaldo deţine un lanţ de săli de sport, o clinică de medicină sportivă, o clădire de şase etaje în care îşi are sediul o universitate din Rio de Janeiro şi un club de noapte în cel mai select cartier din acelaşi oraş, Leblon.

Ronaldo nu a părăsit însă complet fotbalul, făcând parte din comitetul de organizare al Cupei Mondiale de anul viitor, care se va desfăşura în Brazilia.

×
Subiecte în articol: Ronaldo Brazilia
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close