Antena 3 CNN Sport Off Sport Rugbist român, arestat la Constanţa pentru trafic de droguri

Rugbist român, arestat la Constanţa pentru trafic de droguri

Rugbist român, arestat la Constanţa pentru trafic de droguri
Sursa foto: Foto: goffsrs.com
25 Aug 2015   •   18:41

Procurorii DIICOT au luat cu asalt litoralul! După ce o grupare a fost destructurată, unul dintre membrii acesteia fiind depistat la Costineşti, fiind vorba despre Cornel Andronic, la scurt timp o nouă acţiune a fost demarată. De data aceasta a fost vorba despre nişte informaţii cu privire la câţiva indivizi din Bucureşti, care dădeau câte o tură şi prin Constanţa, unde distribuiau droguri.

Au urmat percheziţii şi două persoane au fost arestate. Printre acestea este şi Teodor Borş, un tânăr rugbist, scrie replicaonline.ro.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, la data de 21.08.2015, au organizat şi executat o acţiune pe linia combaterii traficului ilicit de droguri, având ca obiect punerea în executare a 5 mandate de percheziţii domiciliare şi a 3 mandate de aducere.

Acţiunea a vizat 4 persoane din municipiul Bucureşti, care în perioada mai - august 2015 s-au implicat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc în Constanţa şi Bucureşti. Teodor Borş este din Focşani şi a absolvit liceul cu Program Sportiv. Acesta a luat parte la mai multe meciuri, devenind vicecampion naţional în 2010, cu echipa liceului, respectiv Under 19. Ulterior a făcut parte dintr-o echipă din Arad, apoi din CS Dinamo. Însă, acesta şi-a început activitatea în sport de la 11 ani, ca portar în fotbal. De-a lungul timpului s-a reprofilat, ajungând un rugbist cunoscut.

Citeşte continuarea pe replicaonline.ro.

×
Subiecte în articol: trafic de droguri
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close