Antena 3 CNN Sport Off Sport S-a dat verdictul în cazul Cozma: Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo, condamnaţi la închisoare pe viaţă

S-a dat verdictul în cazul Cozma: Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo, condamnaţi la închisoare pe viaţă

S-a dat verdictul în cazul Cozma: Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo, condamnaţi la închisoare pe viaţă
23 Iun 2011   •   11:44

Judecătoria Veszprem a anunţat în urmă cu puţin timp verdictul în cazul Marian Cozma, handbalistul român înjunghiat mortal în februarie 2009. Conform jurnalul.ro, Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo au primit pedeapsa cu inchisoare pe viaţă, în timp ce Sztojka Ivan, 20 de ani închisoare, fără drept de eliberare mai devreme de 15 ani.

Judecătorul Nemeth Balazs a anunţat că Nemeth Gyozo şi Raffael Sandor nu vor putea fi eliberaţi înainte de a ispăşi 30 de ani din pedeapsă. Au mai fost condamnaţi Pal Gabor (5 ani de închisoare), Bihari Csaba (4 ani), Antalik Laszlo (2 ani şi 8 luni) şi fost concubină a lui Sandor (4 ani), toţi sub acuzaţia de complicitate la omor.

Înaintea pronunţării verdictului, Raffael Sandor, principalul suspect, care a şi recunoscut că l-a înjunghiat de două ori pe sportivul român, a acordat un interviu pentru televiziunea maghiare Hirtv, în care părea resemnat în privinţa pedepsei.

Nu aştept nimic bun de la ziua de astăzi când va fi anunţat verdictul. Acest caz a devenit unul politic. Oamenii influenţi sunt în spatele procurorilor şi solicită pedepse maxime pentru noi. Vor să fim exemple, ca să vadă toată Europa ce corectă e justiţia din Ungaria. Având în vedere că suntem la Judecătoria Veszprem şi victimele au fost handbalişti ai oraşului, soarta noastră pare pecetluită. Presiunea este uriaşă pe judecători”, a spus Sandor.

 


×
Subiecte în articol: marian cozma verdict proces
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close