Antena 3 CNN Sport Off Sport Scandal la Dinamo: „Am primit limbaj suburban, aroganță, amenințări!”

Scandal la Dinamo: „Am primit limbaj suburban, aroganță, amenințări!”

Scandal la Dinamo: „Am primit limbaj suburban, aroganță, amenințări!”
Sursa foto: Foto:Sport Bacaul.ro
02 Mar 2018   •   13:12

Părinții juniorilor de la echipa de baschet U13 a ”câinilor”, campioană națională, au formulat o scrisoare deschisă în care-l atacă virulent pe vicepreședintele CS Dinamo, Marian Ștefan!

Aflat în conducerea CS Dinamo din februarie 2013, când a preluat postul de vicepreședinte și șef al sporturilor de echipă, Marian Ștefan a fost implicat de-a lungul anilor în numeroase momente tensionate, cauzate de stilul său coleric: renegat de fani, contre aspre cu jurnaliștii, contestat din interiorul clubului.

Cel mai nou episod la adresa lui Ștefan vine dinspre echipa de baschet juniori a "câinilor". Puștii U13 au ieșit campioni naționali vara trecută, iar părinții copiilor, circa 20 de persoane, se află în război deschis cu oficialul dinamovist, pe care, într-o scrisoare deschisă, îl intitulează "cancerul clubului"!

„La vizita făcută acestui individ am fost întâmpinaţi cu un limbaj suburban, aroganţă, ameninţări şi intimidări. (..) Ce ar trebui să facem să nu ne mai chinuiţi cu acest CANCER al clubului Dinamo? E nevoie să ne înscriem în audienţă la doamna ministru Carmen Dan? O vom face! E nevoie să ieşim în stradă şi să facem miting? Îl vom face!", se aratî în scrisoarea deschisă a părinților, potrivit GSP.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close