Antena 3 CNN Sport Off Sport Simona Halep a primit titlul de cetăţean de onoare al judeţului Constanţa

Simona Halep a primit titlul de cetăţean de onoare al judeţului Constanţa

Simona Halep a primit titlul de cetăţean de onoare al judeţului Constanţa
17 Mar 2014   •   16:39

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul cinci WTA, a primit luni, titlul de cetăţean de onoare al judeţului Constanţa, distincţia fiind ridicată de către tatăl sportivei, întrucât aceasta se află în SUA unde se pregăteşte să participe la turneul de la Miami, transmite MEDIAFAX.
   
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a declarat, luni, la şedinţa CJ, că titlul de cetăţean de onoare al judeţului nu oferă avantaje materiale, ci este doar o recunoaştere publică a reprezentanţilor judeţului.
       
Dupã ce consilierii judeţeni au votat în unanimitate proiectul de hotărâre prin care Simona Halep a devenit cetăţean de onoare al judeţului Constanţa, Nicuşor Constantinescu i-a înmânat tatălui sportive o diplomă şi o plachetă.
   
Stere Halep a mulţumit în numele fiicei sale pentru această onoare, spunând că această distincţie vine în aceeaşi zi în care Simona Halep a ajuns numărul cinci mondial.
   
Simona Halep este şi cetăţean de onoare al staţiunii Buşteni, iar în februarie a semnat cu autorităţile locale un contract prin care a primit în folosinţă un teren de 500 de metri pătraţi.
   
Jucătoarea Simona Halep, semifinalistă săptămâna trecută la Indian Wells, a urcat de pe locul şapte pe locul cinci WTA, cu 4.775 de puncte, aceasta fiind cea mai bună clasare a unei românce în ierarhia WTA.

×
Subiecte în articol: Simona Halep cetatean de onoare
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close