Antena 3 CNN Sport Off Sport Simona Halep a spus care este marele său obiectiv pentru acest final de an

Simona Halep a spus care este marele său obiectiv pentru acest final de an

Simona Halep a spus care este marele său obiectiv pentru acest final de an
25 Sep 2017   •   10:51

Simona Halep, a susţinut duminică tradiţionala conferinţă de presă de dinaintea începerii turneului de la Wuhan, în care a făcut anunţul aşteptat de toată lumea.

Pentru prima dată, Simona Halep a mărturisit că şi-a fixat ca obiectiv ocuparea locului 1 în clasamentul mondial. Până acum, ea spunea că nu e interesată, dar că s-ar bucura dacă ar ajunge pe prima treaptă a ierarhie, că locul nu e important şi aşa mai departe.

„Am ales să joc la Wuhan pentru că este un turneu mare şi aveam nevoie de un pic de odihnă după sezonul american al US Open. Sper să fac mai bine ca anul trecut, dar nu o să fie uşor, pentru că tabloul e dificil. Vreau să dau tot ce am mai bun la fiecare meci şi să mă gândesc numai la jocul meu şi nu la rezultat. Simt un pic de oboseală, ne apropiem de finalul sezonului, dar încă am destulă energie să joc, să concurez. Sunt bucuroasă că sunt sănătoasă, nimic nu mă deranjează, trebuie să fiu concentrată la fiecare meci şi să joc cât de bine pot. Mai am un obiectiv anul acesta, să devin numărul 1 mondial, ştiu că sunt aproape, dar departe în acelaşi timp, ştiu că trebuie să câştig ceva ca să ajung acolo. Încerc să nu mă gândesc la rezultate şi la acest obiectiv, dar bineînţeles că e în mintea mea în fiecare zi şi lucrez pentru asta din greu”, a declarat Halep la Wuhan. Pentru a deveni lider mondial la finalulsăptămânii, Simona trebuie să cucerească titlul. Ea ar deveni, astfel, a 25-a jucătoare clasată pe primul loc în ierarhia mondială WTA.

Simona este direct calificată în turul secund al turneului de la Wuhan, acolo unde va juca împotriva învingătoarei meciului dintre Daria Kasatkina şi Alison Riske.

×
Subiecte în articol: obiectiv
Parteneri
Horoscop iunie-decembrie 2023. Căsătorii şi câştiguri materiale la Scorpioni
x close