Antena 3 CNN Sport Off Sport Simona Halep, cea mai atletică jucătoare din circuitul WTA. „Îmi e foarte greu să reuşesc o lovitură câştigătoare în faţa ei”

Simona Halep, cea mai atletică jucătoare din circuitul WTA. „Îmi e foarte greu să reuşesc o lovitură câştigătoare în faţa ei”

Simona Halep, cea mai atletică jucătoare din circuitul WTA. „Îmi e foarte greu să reuşesc o lovitură câştigătoare în faţa ei”
Sursa foto: Foto: Instagram/simonahalep
17 Noi 2017   •   16:44

Simona a obţinut peste 50% din voturile fanilor la secţiunea "cea mai atletică jucătoare", fiind urmată de Caroline Wozniacki (Danemarca), cea care a luat un procent de 28%. Alte două tenismene au mai fost incluse în topul respectiv: Venus Williams (SUA, 14%) şi Elina Svitolina (Ucraina, 3%).

Şi adversarele Simonei au recunoscut faptul că sportiva din Constanţa este cea mai atletică jucătoare din lume! "Sunt câteva jucătoare care aleargă mult! Halep şi Wozniacki ajung la foarte multe mingi", a declarat Svitolina, în timp ce Pliskova a ales-o şi ea pe româncă: "Sunt multe fete care aleargă, dar cred că Simona e cea care aleargă cel mai mult! Îmi e foarte greu să reuşesc o lovitură câştigătoare în faţa ei".

În schimb, Simona a dat dovadă de modestie atunci când a fost întrebată cine este cea mai atletică jucătoare, menţionând-o pe Caroline Wozniacki: "A participat la un maraton din câte îmi amintesc... Deci aleargă mult". Halep e considerată şi cea mai rapidă jucătoare din lume, după ce a atins o viteză maximă de 23,04 kilometri pe oră într-un meci oficial.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close