Antena 3 CNN Sport Off Sport Simona Halep, momente de panică în avion: Se mişca prea mult

Simona Halep, momente de panică în avion: Se mişca prea mult

Simona Halep, momente de panică în avion: Se mişca prea mult
de M.Z.    |    15 Aug 2017   •   11:01

Simona Halep le-a povestit jurnaliştilor americani experienţa neplăcută şi senzaţia de claustrofobie avute în timpul zborului cu un avion privat de mici dimensiuni, de la Toronto către Cincinnati. 

Ea a renunţat la călătoria cu avionul după o escală la Buffalo. Cei 700 de kilometri rămaşi i-a parcurs în şase ore cu maşina, împreună cu Darren Cahill, patru ore conducând antrenorul. "Bietul Darren", a spus amuzată Halep, potrivit news.ro.

"Darren mi-a spus că este complicat să luăm un zbor normal. Aşa că m-a întrebat dacă nu aş vrea să luăm un avion privat. Pentru prima dată în viaţa mea am spus . (...) Însă când am văzut avionul, am fost speriată, ca să fiu sinceră. Nu mai merg cu avionul ăla. Aşa că am luat o maşină şi am venit cu ea. Avionul era prea mic, aveam o senzaţie de claustrofobie. Simţeam că nu am aer, era frig. Fizioterapeutul şi antrenorul de fitness au venit cu avionul acela şi eu am venit cu Darren. Bietul Darren. Îmi pare rău pentru el (n.r. - râde). (...) Avionul se mişca prea mult", a spus Halep, conform site-ului WTA.

×
Subiecte în articol: Simona Halep avion
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close