Antena 3 CNN Sport Off Sport Sinteza Zilei: Planul Ungariei împotriva României: Ne-au otrăvit handbalistele?

Sinteza Zilei: Planul Ungariei împotriva României: Ne-au otrăvit handbalistele?

Sinteza Zilei: Planul Ungariei împotriva României: Ne-au otrăvit handbalistele?
Sursa foto: Foto: Facebook/CSM oficial
08 Mai 2017   •   23:19

Echipa de handbal CSM Bucureşti a câştigat medalia de bronz în Liga Campionilor la handbal feminin, duminică, după ce a învins-o pe Buducnost Podgorica cu scorul de 26-20 (13-12), în finala mică a turneului Final4 jucat în Papp Laszlo Sportarena din Budapesta.

Drumul româncelor pe podium a fost însă presărat de scandaluri și de incidente incredibile. Mihai Gâdea a trecut în revistă în emisiunea Sinteza Zilei aceste cazuri.

Dacă la calificări, asupra fetelor s-au aruncat pahare cu bere sau urină, înainte de partida cu Vardar Skopje, pe care sportivele românce au pierdut-o cu 33 la 38, patru dintre fete s-au simțit prost. Au vomat și s-au simțit rău toată noaptea, ceea ce a dus cu gândul că echipei i s-a pus ceva în mâncare.

"Nu ştiu ce a fost pus prin apă sau mâncare azi, dar fetele au acuzat nişte stări ciudate după micul dejun. Nu vreau să acuz pe nimeni însă. Patru dintre fete s-au simţit rău: Grubisic, Gullden, Ayglon şi o jucătoare care nu va evolua. Acum se simt bine, medicul nostru a reuşit să le facă bine. Vă daţi seama că după o zi în care au tot vărsat, nu sunt în forma maximă. Am avut o dimineaţă tensionată", a spus Bogdan Vasiliu, preşedintele lui CSM Bucureşti.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei România CSM Bucuresti
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close