Antena 3 CNN Sport Off Sport Soţia lui Patrick Ekeng le cere socoteală dinamoviștilor! „De un an de zile nu mi-au dat niciun semn!”

Soţia lui Patrick Ekeng le cere socoteală dinamoviștilor! „De un an de zile nu mi-au dat niciun semn!”

Soţia lui Patrick Ekeng le cere socoteală dinamoviștilor! „De un an de zile nu mi-au dat niciun semn!”
03 Apr 2017   •   11:02

Soţia lui Patrick Ekeng s-a plâns, într-un interviu pentru cancan.ro, că Dinamo nu s-a interesat de soarta ei, ori a copilului fostului fotbalist camerunez, după ce în urmă cu aproape un an de zile îi promitea ajutor.

Potrivit cancan.ro, femeia a venit personal la Bucureşti, pentru a lămuri situaţia cu cei din conducerea Dinamo

„De un an de zile nu mi-au dat niciun semn! Mi s-a promis ajutor, nu am văzut nimic din partea lor. Nici măcar nu s-au interesat de copiii mei şi ai lui Patrick. Patronul clubului m-a ignorat total, aşa că am decis să vin chiar eu la Bucureşti, să lămuresc situaţia personal. Însă, imediat ce au aflat că vin, au început să mă sune continuu, să îmi spună că vor să îmi ofere bani, nu se mai opresc cu telefoanele şi cu ofertele. Totuşi, eu voi merge la stadion, la meciul de fotbal, şi acolo voi discuta cu ei”, ne-a declarat în exclusivitate văduva lui Ekeng.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit în data de 6 mai 2016, după ce s-a prăbușit pe teren, în timpul meciului dintre Dinamo și Viitorul Constanța.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close