Antena 3 CNN Sport Off Sport Spania: Curtea Supremă a trebuit să judece un gol al lui Ronaldo (VIDEO)

Spania: Curtea Supremă a trebuit să judece un gol al lui Ronaldo (VIDEO)

Spania: Curtea Supremă a trebuit să judece un gol al lui Ronaldo (VIDEO)
Sursa foto: Ronaldo FC Barcelona
04 Mar 2009   •   15:24


Un grup de şapte jucători care evoluau în 1996 la formaţia Compostela a depus plângere la Curtea Supremă spaniolă după ce s-a făcut o reclamă cu un gol al lui Ronaldo. Brazilianul, aflat atunci la FC Barcelona, a făcut o fază memorabilă şi i-a înşiruit pe toţi şapte înainte să marcheze, iar faptul că o echipă de echipament sportiv şi-a făcut reclamă cu acel gol le-ar leza, spuneau ei, demnitatea profesională. Curtea a dat dreptate firmei de echipament, potrivit publicaţiei Click.
"Imaginează-ţi că îi ceri lui Dumnezeu să devii cel mai puternic jucător de fotbal. Iar Dumnezeu te ascultă!" Aşa sună reclama pe care cei şapte jucători au găsit-o insultătoare, spotul afişându-l pe Ronaldo trecând cu mare uşurinţă de toţi adversarii pe care-i întâlnea.
Doisprezece ani i-a luat Curţii Supreme spaniole să ajungă la o decizie definitivă după ce fotbaliştii au cerut răzbunare în instanţă, dar aşteptarea nu a avut deloc roade pentru ei. Asta deoarece şi magistraţii curţii şi-au dat seama că faza nu era o umilinţă la adresa celor şapte, ci pur şi simplu un exemplu de fotbal de calitate, care merită privit. "A fost o fază antologică!" au conchis judecătorii, conform sursei citate.
Priviţi golul considerat "antologic" de instanţele spaniole şi umilitor de jucătorii driblaţi:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldo FC Barcelona
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close