Antena 3 CNN Sport Off Sport Suporter al unei echipe de fotbal, împușcat mortal de un polițist

Suporter al unei echipe de fotbal, împușcat mortal de un polițist

Suporter al unei echipe de fotbal, împușcat mortal de un polițist
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Feb 2017   •   13:30

 Un suporter al echipei braziliene de fotbal Curitiba a încetat din viaţă duminică după ce a fost lovit în piept de un glonţ tras se pare de un agent al Poliţiei Militare, cu puţin timp înaintea derby-ului local împotriva formaţiei Atletico Paranaense, informează agenţia EFE. 

Potrivit versiunii oficiale, glonţul a fost tras în mod accidental, iar Poliţia Militară a anunţat că sergentul suspectat că a a utilizat arma împotriva fanului respectiv a fost suspendat provizoriu din funcţie. 

Poliţia îi însoţea pe suporterii lui Curitiba în drumul lor către Arena da Baixada, stadionul rivalei Atletico Paranaense, în momentul în care a fost loc o altercaţie între cele două părţi, iar în mijlocul confuziei o persoană a fost nimerită de un foc de armă. 

Victima a fost preluată imediat de serviciile medicale şi a fost transportată la spital, însă a decedat în timpul intervenţiei chirurgicale. 

Înaintea acestui tragic incident, cel puţin 20 de ultraşi au fost reţinuţi pentru participarea la diverse acte de violenţă care au avut loc pe străzile din Curitiba, capitala statului brazilian Parana. 

Partida dintre Atletico Paranaense şi Curitiba, contând pentru campionatul regional, nu s-a mai disputat în final, după ce Federaţia locală de fotbal le-a interzis celor două cluburi să transmită jocul în direct pe conturile lor de pe reţelele de socializare. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Brazilia suporter impuscat mortal
Parteneri
Cât vor plăti românii în plus la facturi, dacă se elimină plafonarea
x close