Antena 3 CNN Sport Off Sport Suportera care şi-a arătat "silicoanele" la meci în Mexic, interzisă pe stadion (VIDEO)

Suportera care şi-a arătat "silicoanele" la meci în Mexic, interzisă pe stadion (VIDEO)

Suportera care şi-a arătat "silicoanele" la meci în Mexic, interzisă pe stadion (VIDEO)
Sursa foto: Leah Catherine Spencer
26 Feb 2010   •   12:49

Leah Catherine Spencer este o asistentă medicală de 30 de ani din Texas, Statele Unite. Nimic special până aici. Necunoscută până acum, aceasta a ieşit din anonimat de curând la un meci din campionatul mexican, Monterrey - Cruz Azul, la care a mers împreună cu iubitul ei, cântăreţul rock Cesar Gonzalez. La un gol marcat de Monterrey, femeia şi-a ridicat pur şi simplu tricoul şi a arătat tuturor sânii. Vestea proastă a venit destul de repede, ea fiind acum interzisă pe stadion.
Asistenta din Texas are 30 de ani şi are un copil de 9 ani. Aceste lucruri n-au împiedicat-o, totuşi, să se destrăbăleze în Mexic în văzul a zeci de mii de suporteri înfocaţi. Spre ghinionul ei, a fost amendată cu 600 de dolari şi i-a fost interzis accesul la meciurile de fotbal. A şi găsit, însă, cum să facă rost de banii de amendă. Şi-a scos la licitaţie tricoul pe care l-a dat jos pe stadion.
"Mă acuză că am dat un exemplu prost copiilor de la stadion, dar ce exemplu primesc ei atunci când se uită la televizor şi văd numai femei dezbrăcate? Să arătăm femei goale la TV face parte din cultura noastră, la fel cum face şi libertatea de a-ţi arăta sânii în public", a declarat Leah.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sani public
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close