Antena 3 CNN Sport Off Sport Surse: Emerich Jenei va fi operat, cel mai probabil, luni

Surse: Emerich Jenei va fi operat, cel mai probabil, luni

Surse: Emerich Jenei va fi operat, cel mai probabil, luni
Sursa foto: Foto: Mediafax
22 Sep 2012   •   13:30
Update 13:30 - Fostul antrenor Emeric Ienei este supus, sâmbătă, la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, unor investigaţii coronariene, în urma cărora se va stabili de câte by-pass-uri are nevoie, afirmă surse medicale, care adaugă că Ienei va fi operat, cel mai probabil, luni.
   
Surse medicale din cadrul Institutului Inimii din Cluj-Napoca au declarat, pentru agenţia Mediafax, că Emeric Ienei este supus, sâmbătă, mai multor investigaţii coronariene, urmând să fie operat, cel mai probabil, luni.
   
Aceleaşi surse spun că, în funcţie de rezultatul analizelor, se va stabili de câte by-pass-uri va avea nevoie.



------------------

Emerich Jenei a fost internat într-un spital din Cluj, după ce tehnicianul a acuzat dureri de inimă. Acesta va fi supus unei intervenţii chirurgicale în care îi vor fi montate câteva bypass-uri.

Selecţionerul României la turneul final al Cupei Mondiale din 1990 şi al Campionatelor Europene din 2000 a avut probleme cardiace la efort, în ultima vreme, şi a venit de la Oradea pentru un control de specialitate la Cluj-Napoca. Supus unei coronarogafii (tehnică de diagnosticare folosită în cardiologie pentru vizualizarea precisă a arterelor coronare ce irigă inima), medicii au descoperit ca Emeric Jenei are două artere foarte îngustate, care restrâng circulaţia sanguină.
   
Antrenorul în vârstă de 75 de ani a venit de la Oradea însoţit de familie.
   
Născut la Agriş, pe 22 martie 1937, Emeric Jenei a început să joace fotbal la echipa 'Flamura Roşie' din Arad. Timp de peste un deceniu, între 1957 si 1969, el a apărat culorile Stelei pe teren, iar în 1972 şi-a început cariera de antrenor. Cel mai mare succes din cariera marelui antrenor este cucerirea Cupei Campionilor, în 1986, la Sevilla, unde echipa Steaua a învins FC Barcelona, la loviturile de departajare de la 11 metri.

×
Subiecte în articol: urgenta interventie operatie
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close