Antena 3 CNN Sport Off Sport Tatăl lui John Obi Mikel, răpit pe 12 august, a fost găsit şi eliberat

Tatăl lui John Obi Mikel, răpit pe 12 august, a fost găsit şi eliberat

Tatăl lui John Obi Mikel, răpit pe 12 august, a fost găsit şi eliberat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    23 Aug 2011   •   11:21

Tatăl fotbalistului lui Chelsea John Obi Mikel, care a fost răpit pe 12 agust, a fost găsit în oraşul nigerian Kano şi eliberat de poliţie.

Bărbatul fusese răpit în timp ce se îndrepta spre locul de muncă, în oraşul Jos, din apropiere de Kano.

I-am implorat pe răpitori să îmi dea drumul, dar ei m-au bătut fără milă. M-au ţinut într-un loc oribil. Erau cinci bărbaţi îmbrăcaţi în uniforme militare. M-au împins într-o maşină şi au început să conducă foarte repede. Nici nu ştiam că o maşină poate merge cu o asemenea viteză”, a declarat Michael Obi imediat după ce a fost eliberat.

Ibrahim Idris, un oficial al poliţiei din Kano, a identificat răpitorii ca fiind şase bărbaţi, dintre care un fost ofiţer de poliţie, şi o femeie. Acuzaţii nu au deocamdată un avocat şi au refuzat să ofere vreo declaraţie atunci când au fost arătaţi jurnaliştilor.

În perioada în care tatăl său a fost răpit, John Obi Mikel a continuat să evolueze pentru Chelsea, mijlocaşul nigerian fiind titular în meciurile londonezilor cu Stoke City şi West Bromwich Albion. Andre Villa Boas a lăudat „extraordinara putere mentală” a jucătorului în aceste zile, iar clubul din capitala Angliei s-a arătat dispus, prin intermediul unui comunicat oficial, să ajute familia fotbalistului cu tot ceea ce este necesar.

×
Subiecte în articol: rapire Nigeria Chelsea
Parteneri
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
x close