Antena 3 CNN Sport Off Sport Tatăl unei fete abuzate la lotul național de judo rupe tăcerea: „Nu-mi mai recunoșteam fata, îmbătrânise cu 5 ani în două săptămâni”

Tatăl unei fete abuzate la lotul național de judo rupe tăcerea: „Nu-mi mai recunoșteam fata, îmbătrânise cu 5 ani în două săptămâni”

Tatăl unei fete abuzate la lotul național de judo rupe tăcerea: „Nu-mi mai recunoșteam fata, îmbătrânise cu 5 ani în două săptămâni”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    27 Noi 2018   •   14:27

Felix Pavel, tatăl Roxanei Pavel, una dintre fetele abuzate fizic de antrenori la lotul olimpic de judo, descrie modul în care a receptat ca părinte tratamentele agresive suferite la Cluj de fiica sa în perioada 2011-2013, pe când era încă minoră.

Roxana Pavel, în vârstă de 19 ani, a patra victimă care s-a destăinuit Gazetei, a povestit cum a fost lovită brutal de antrenoarea Gianina Andreica.

„Roxana mi-a povestit târziu despre episodul cu Andreica. Trăia cu teama în suflet. La vreo două săptămâni după ce am lăsat-o la Cluj, deja nu o mai recunoșteam. Se maturizase brusc. Parcă îmbătrânise cu cinci ani. Nu mai știa să zâmbească, era reținută la telefon, dar am zis că mai durează cu acomodarea la lot”, a spus Felix Pavel, potrivit gsp.ro.

Continuarea articolului AICI.

×
Subiecte în articol: judo gazeta sporturilor
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close