Antena 3 CNN Sport Off Sport Terry îşi poate pierde banderola şi soţia din cauza aventurii cu iubita lui Wayne Bridge

Terry îşi poate pierde banderola şi soţia din cauza aventurii cu iubita lui Wayne Bridge

Terry îşi poate pierde banderola şi soţia din cauza aventurii cu iubita lui Wayne Bridge
Sursa foto: john terry
01 Feb 2010   •   21:33

Căpitanul lui Chelsea şi al echipei naţionale a Angliei are mari probleme în viaţa personală. Pregătirile pentru Cupa Mondială din Africa de Sud intră pe ultima turnantă, dar Terry face furori în afara terenului. Toamna trecută şi-a înşelat nevasta, Toni Poole, cu modelul de lenjerie intimă Vanessa Perroncel, care abia ieşise dintr-o relaţie de trei ani cu fostul coleg de echipă all ui Terry, Wayne Bridge. Mai mult, Perroncel a rămas însărcinată iar fotbalistul a plătit pentru avort.
John Terry şi Wayne Bridge au fost colegi de echipă la Chelsea ani buni. Asta nu l-a împiedicat pe căpitanul Angliei să "sară" imediat ce s-a ivit ocazia şi să îi cucerească iubita de trei ani, cu care Bridge are şi copil, imediat ce aceştia s-au despărţit. Poate chiar mai devreme. Aşa se face că în toamna lui 2009, Perroncel a rămas însărcinată şi Terry a ajutat-o să avorteze, potrivit The Telegraph.

Când vestea a ajuns la urechile soţiei jucătorului, aceasta a luat copiii cuplului, gemenii Georgie John şi Summer Rose, şi a plecat în Dubai. Sătulă de atâta umilinţă, Tori Poole e decisă să divorţeze de soţul infidel.
Nici Vanessa Perroncel nu a scăpat de probleme, ea fiind imediat sunată de tatăl copilului ei, Bridge. Actualul jucător al lui Manchester City a sunat-o pe fosta parteneră şi a explodat de mânie din cauza faptului că a avut o aventură cu fostul lui căpitan de la Chelsea.
"M-a sunat week-endul acesta Wayne şi a început să ţipe, acuzându-mă că am o aventură. A fost groaznic, a spus lucruri foarte urâte. Wayne e convins că l-am înşelat, pentru că s-a intentat un proces în instanţă.", a declarat fosta prietenă a lui Bridge.
Capello se interesează de detalii şi ar putea numi alt căpitan al "naţionalei"
Selecţionerul italian al selecţionatei Angliei a început deja să întrebe în dreapta şi în stânga pentru a cunoaşte cât mai bine evenimentele care-l au ca miez pe Terry. Capello ia în considerare la modul cel mai serios varianta de a numi alt căpitan al echipei, cu toate că nu mai sunt decât puţine luni până la Cupa Mondială.
"Fabio este la curent cu întâmplările care-l au în centru pe John Terry. A vorbit cu preşedintele Lord Triesman şi cu directorul executiv al FA, Ian Watmore, şi amândoi îl sprijină oricare ar fi decizia sa în privinţa lui Terry.", a comunicat FA.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close