Antena 3 CNN Sport Off Sport Ţineţi minte jocul poartă-n poartă? Iată portarul care înscrie din propriul careu pentru Rayo Vallecano! (VIDEO)

Ţineţi minte jocul poartă-n poartă? Iată portarul care înscrie din propriul careu pentru Rayo Vallecano! (VIDEO)

Ţineţi minte jocul poartă-n poartă? Iată portarul care înscrie din propriul careu pentru Rayo Vallecano! (VIDEO)
Sursa foto: david cobeno
26 Mai 2009   •   21:12

David Cobeno a reuşit să înscrie un gol cum rar îţi este dat să vezi în înfrângerea echipei sale, Rayo Vallecano, 1-2 cu Elche în liga secundă spaniolă. Goalkeeperul a degajat mingea din propriul careu iar portarul adversarei a comis o eroare greu de imaginat, permiţând mingii să "îl sară" şi să se strecoare în poartă.
Portarii înscriu foarte rar. Este un fel de lege nescrisă a fotbalului. Şi atunci când înscriu, golul vine ori în urma unui penalty/lovituri libere, ori în ultimele secunde ale meciului, când portarul vine disperat în careul advers pentru a-şi ajuta echipa să înscrie un gol decisiv. Golul lui David Cobeno nu se înscrie, însă, în acest tipar, ci este o simpă degajare care a intrat în poartă în urma unei greşeli flagrante a omologului său.
Reuşita lui Cobeno, însă, a fost pedepsită crunt de jucătorii lui Elche, care i-au înscris două goluri echivalente cu o înfrângere.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close