Antena 3 CNN Sport Off Sport Ion Ţiriac, apel disperat: "Daţi-mi banii şi o fac eu"

Ion Ţiriac, apel disperat: "Daţi-mi banii şi o fac eu"

Ion Ţiriac, apel disperat: "Daţi-mi banii şi o fac eu"
09 Noi 2015   •   12:07

Ion Ţiriac este gata să facă orice pentru ca România să nu piardă organizarea CE de gimnastică din 2017. Cum construcţia noii Săli Polivalente nici măcar nu a început, Ion Ţiriac a anunţat că va construi el una, în cadrul complexului pe care îl deţine la Otopeni.

Ion Ţiriac a discutat cu ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, şi şi-a manifestat intenţia de a interveni. Ţiriac spune că va construi o Sala Polivalentă la Otopeni, pe terenul său, şi va pune jumătate din sumă.

Autoritatile vor trebui însă să plătească jumătate din costurile de construcţie, dacă vor fi de acord cu planul lui Ţiriac.

"Dacă nu mai fac Sala Polivalentă, o fac eu, dacă-mi dau banii. Pun şi eu jumătate de bani de la mine! Le dau imediat gratis 10 hectare să facă acolo", a spus Ion Ţiriac la ProTV, potrivit romaniatv.net

România a obţinut organizarea Campionatului European de gimnastică din 2017, când autorităţile au promis că vor construi o Sala Polivalentă, lângă Arena Naţională. Proiectul de construcţie a fost blocat din cauza unor contestaţii privind firma care a câştigat licitaţia.

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac Gabriela Szabo
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close