Antena 3 CNN Sport Off Sport Ucigaşul lui Marian Cozma se destăinuie: „Am vrut să-l tai, dar a intrat în cuţit”

Ucigaşul lui Marian Cozma se destăinuie: „Am vrut să-l tai, dar a intrat în cuţit”

Ucigaşul lui Marian Cozma se destăinuie: „Am vrut să-l tai, dar a intrat în cuţit”
Sursa foto: Foto: a1.ro
01 Iun 2011   •   10:19

Pentru prima oară de la tragedia din 2009, principalul vinovat în cazul uciderii lui Marian Cozma, Raffael Sandor, a decis să vorbească cu presa şi să povestească propria sa variantă a evenimentelor.

În primul rând vreau să transmit sincere condoleanţe familiei Cozma. Regret nespus cele întâmplate. Vreau să se ştie că nu a fost crimă cu premeditare. Nu l-au ţinut Gyozo şi Sztojka pe Cozma, ca să vin eu să îl lovesc cu cuţitul. Recunosc, am vrut să îl rănesc, dar nu am vrut să moară. Am vrut să îl tai la picior, însă handbalistul a făcut o mişcare neaşteptată şi a intrat în cuţit. Cei care mă cunosc ştiu că nu sunt capabil să omor pe cineva, mai ales fără motiv”, a declarat Sandor pentru Jurnalul Naţional.

Bărbatul a explicat şi motivul pentru care avea arma la el: „Cuţitul se afla întâmplător în buzunarul meu. Cu o zi înainte de tragedie, tatăl meu mi-a făcut cadou un televizor. Am luat un cuţit ca să desfac cutia şi acesta a rămas în buzunar, iar a doua zi m-am îmbrăcat cu aceiaşi pantaloni. Presa a pus o presiune uriaşă pe acest caz. Ipotezele că la mijloc ar fi vorba de o reglare de conturi sau o taxă de protecţie sunt doar fabulaţii ale presei”.

Sandor a mai spus şi că aşteaptă decizia în cazul său, principala sa dorinţă fiind aceea de a se renunţa la acuzaţia de crimă cu premeditare: „În realitate, vorbim despre o altercaţie obişnuită dintr-o discotecă, care s-a iscat între Cozma şi Gyozo. Eu m-am implicat ca să aplanez conflictul, şi din acel moment totul s-a transformat într-un câmp de război. Marian Cozma a avut o atitudine agresivă faţă de mine, dar şi eu faţă de el. Era un conflict evitabil, însă ambele părţi sunt vinovate pentru tragedie. Dacă la final se va anunţa că nu am comis crima cu premeditare, o să fiu oarecum mulţumit. Nu mai contează numărul de ani pe care va trebui să îi petrec după gratii, doar să aud că nu a existat intenţie”.

×
Subiecte în articol: marian cozma crima proces
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close