Antena 3 CNN Sport Off Sport Ultima ispravă a lui "Blocnotes" Răducanu: a fost arestat în Mexic pentru că a folosit carduri clonate

Ultima ispravă a lui "Blocnotes" Răducanu: a fost arestat în Mexic pentru că a folosit carduri clonate

Ultima ispravă a lui "Blocnotes" Răducanu: a fost arestat în Mexic pentru că a folosit carduri clonate
de M.T.    |    28 Oct 2014   •   20:05

Claudiu Răducanu a ajuns după gratii în Mexic. Fostul atacant de la Steaua a dat "gol" la bancomat folosind carduri clonate. Apoi, a încercat să-i mituiască pe poliţiştii care l-au prins.

Fostul fotbalist plecase să-şi caute norocul în străinătate, după ce a agăţat ghetele-n cui. Claudiu Răducanu a fost cândva golgheter al României şi un fotbalist plătit bine. A fost însă şi subiect de bancuri în vestiarul Stelei, acolo unde i se spunea "blocnotes".

Claudiu Răducanu a fost campion al României cu Steaua Bucureşti, a jucat în echipa naţională şi a câştigat titlul de golgheter al Ligii I în urmă cu 11 ani. Astăzi, a fost reţinut la Cancun, după ce ar fi încercat să "marcheze" la bancomat cu carduri false.
 
Răducanu, acum în vârstă de 38 de ani, a ajuns în Mexic după ce a muncit o vreme în Anglia. Făcea pe taximetristul şi juca la FC România.

Acum, Claudiu Răducanu şi celălalt bărbat reţinut, Gheorghe Claudiu Papară, sunt anchetaţi de procurorii mexicani pentru fals, uz de fals şi dare de mită.

Au încercat să pice la pace cu poliţiştii, după ce personalul de securitate al mall-ului i-a dat pe mâna lor. Ar fi scos câte 300 de euro de la ATM-uri de pe mai multe carduri clonate.

Viaţa lui Claudiu Răducanu pare un scenariu de film. A luat titlul cu Steaua, i s-a cântat imnul la naţională şi a dărâmat tribunele la Espanyol Barcelona, acolo unde a avut un salariu de sute de mii de euro.

A fost celebru pentru goluri, dar şi pentru perlele care au făcut deliciul tuturor.

Claudiu Răducanu e fotbalistul care întreba vara „cine este acest Canicula care omoară oameni”. Tot el ar fi fost gata să locuiască într-un „blocnotes” şi a fost cel şi-a uitat la Bucureşti vechiul ID de messenger.

De asemenea, a rămas cunoscut pentru umorul involuntar din timpul interviurilor pe care le acorda. „La bulanul meu, o sa dau şi gol dacă mă convoacă”, a spus odată, întrebat despre şansele sale de a juca la echipa naţională.

În 2009, Claudiu Răducanu s-a întors în Spania, la munca de jos. Divorţul cu mare scandal de Alice, femeia cu care un băieţel, l-a lăsat fără vila din Craiova şi fără două milioane de euro, cât strânsese din fotbal.

Acum a ajuns după gratii, tocmai în Mexic.

×
Subiecte în articol: Mexic arestare
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close