Antena 3 CNN Sport Off Sport Un celebru fotbalist a făcut dezvăluiri șocante. A vrut să se sinucidă

Un celebru fotbalist a făcut dezvăluiri șocante. A vrut să se sinucidă

Un celebru fotbalist a făcut dezvăluiri șocante. A vrut să se sinucidă
24 Dec 2016   •   15:39

Fostul star de la Arsenal și Galatasaray, Emmanuel Eboue, a mărturisit că suspendarea de un an pe care a primit-o, în primăvară, din cauza unor datorii către fostul său impresar l-a făcut să se gândească la sinucidere.

"Sunt multe zile în care simt că nu are rost să mă ridic din pat. Într-o zi, am vrut să mă sinucid. Familia mă ţine puternic, dar mi-e teamă să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat cu mine dacă eram singur. Sunt zile în care stau în patul meu şi nu ies de acolo. O zi, două, într-un pat. Singur. Încui uşa şi mă gândesc. Petrec mult timp citind Biblia şi spun «Emmanuel, de ce faci asta? Nu e bine pentru familia ta». Fiul meu Mathis are şapte ani şi joacă la academia celor de la Arsenal. De fiecare dată când merg să îl văd, oamenii mă întreabă ce se întâmplă şi astfel situaţia se înrăutăţeşte. «Emmanuel, te-ai retras?», îmi spun. Aşa că trebuie să le explic situaţia, ceea ce îmi provoacă depresie. Toţi cei care mă cunosc pot să observe că nu sunt fericit. Este cea mai grea perioadă din cariera mea, este un moment dificil", a declarat ivorianul, conform Adevărul.

În martie, Eboue a fost suspendat un an de FIFA din cauza unor datorii faţă de fostul său impresar, Sebastien Boisseau, şi imediat a fost concediat de clubul englez Sunderland. Emmanuel Eboue a fost adus în Europa de KSK Beveren, după care a mai evoluat pentru Arsenal Londra şi Galatasaray.

După despărţirea de formaţia turcă, Eboue s-a aflat pe lista de transferuri a Stelei. La nivel internaţional, Eboue a jucat 78 de meciuri şi a marcat trei goluri pentru naţionala din Coasta de Fildeş.

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close