Antena 3 CNN Sport Off Sport Un club din Anglia şi-a concediat mascota pentru că a pozat în ipostaze sexy

Un club din Anglia şi-a concediat mascota pentru că a pozat în ipostaze sexy

Un club din Anglia şi-a concediat mascota pentru că a pozat în ipostaze sexy
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
09 Iun 2011   •   15:49

Doncaster Rovers, echipă care evoluază în Championship, a doua divizie a fotbalului englez, a decis să-şi concedieze mascota, după ce aceasta a pozat în ipostaze sexy într-un tabloid fără a anunţa în prealabil clubul, scrie Daily Mail.

Tracy Chandler (40 de ani), mamă a trei copii, a spus că a primit un e-mail din partea clubului prin care a fost anunţată de decizia luată în privinţa ei. Femeia este dispusă să lupte pentru slujba ei, mai ales că timp de trei ani de zile şi-a făcut datoria fără a i se reproşa nimic şi este singura doamnă angajată pe un astfel de post în primele patru ligi ale Angliei.

De asemenea, femeia a explicat că şedinţa foto a fost făcută cu bun gust, iar banii obţinuţi au fost donaţi în scopuri caritabile.

Sunt absolut devastată, nu m-am putut opri din plâns toată dimineaţa. M-au anunţat că nu mai au nevoie de serviciile mele şi că am făcut clubul de râs. Nu am făcut altceva decât să strâng bani în scopuri caritabile. L-am făcut cunoscut pe Donny Dog (mascota echipei - n.r.) şi tot eu sunt cea pedepsită”, a declarat Tracy pentru Radio BBC.

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close