Antena 3 CNN Sport Off Sport Un fan a fost filmat în timp ce îşi peria dinţii la derby-ul dintre Chelsea şi Manchester United (VIDEO)

Un fan a fost filmat în timp ce îşi peria dinţii la derby-ul dintre Chelsea şi Manchester United (VIDEO)

Un fan a fost filmat în timp ce îşi peria dinţii la derby-ul dintre Chelsea şi Manchester United (VIDEO)
09 Noi 2009   •   02:37


Un microbist care a dorit să aibă un zâmbet frumos care să egaleze meciul frumos la care asista pe Stamford Bridge şi-a periat dinţii în timpul derby-ului dintre Chelsea şi Manchester United, scor 1-0.

Suporterul a fost surpins de camerele de filmat şi a şocat media din Anglia, un DJ de la BBC întrebându-se "de ce a intrat acel suporter cu o periuţă de dinţi pe stadion? Şi, mai important, de ce o foloseşte pe stadion?".

Co-prezentatoarea lui DJ Spoony, Gabriele Marcotti, a glumit: "Igienă dentală. De fiecare dată când mănânci ceva trebuie să te speli pe dinţi. Parcă aşa ai fost învăţat, nu?"



Conform The Daily Telegraph, Spoony a continuat: "Deci te duci pe un stadion de fotbal, mănânci o prăjitură şi te speli pe dinţi. Ce nu înţeleg este unde îţi clăteşti gura?" În final, DJ-ul de la BBC a cerut prietenilor fanului respectiv să sune în emisiune şi să explice de ce respectivul nu îşi poate lăsa periuţa de dinţi acasă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra
Parteneri
Alertă majoră. România ar putea rămâne cu doar 8 milioane de locuitori
x close