Antena 3 CNN Sport Off Sport Un fotbalist român a fost condamnat la închisoare pentru un scandal într-un bar

Un fotbalist român a fost condamnat la închisoare pentru un scandal într-un bar

Un fotbalist român a fost condamnat la închisoare pentru un scandal într-un bar
Sursa foto: foto: Pixabay.com
22 Mai 2019   •   07:14

Vasile Mogoș (26 de ani) a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost implicat într-un scandal într-un club de noapte pe vremea când evolua la Reggiana. Decizia nu este definitivă.

Vasile Mogoș a fost implicat într-o bătaie într-un club de noapte, alături de alți 4 colegi, pe vremea când juca la Reggiana. Astfel, Vasile Mogoș, Federico Angiulli, Simone Calvano, Otin Lafuente și Jacopo Manconi au fost condamnați la 2 ani de închisoare cu suspendare. Avocații celor 5 fotbaliști au anunțat că vor face recurs, informează digisport.ro.

Vasile Mogoș, 26 de ani, este un nume apărut de nicăieri. Fundașul născut în Vaslui are 26 de ani, 1,86 m, evoluează pe partea dreaptă și a jucat doar în Italia. Vasile Mogoș a fost surpriza lui Cosmin Contra, care a decis sa-l adauge pe lista preliminară a stranierilor convocați pentru dubla din preliminariile pentru EURO 2020, cu Suedia și Insulele Feroe, primele meciuri jucate de tricolori în această campania. Până la urmă, acesta nu a fost reținut în lot pentru partidele cu Suedia și Feroe. 

Mogoş, între 2010 şi 2013 a evoluat în Serie D, la Asti şi Real Vicenza, după care a ajuns la Delta Rovigo, Lumezzane şi Reggiana, toate din Serie C, înainte de a face pasul în Serie B, la Ascoli, apoi la Cremonese, pentru care evoluează din vara lui 2018.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close