Antena 3 Sport Off Sport Un hocheist canadian, condamnat pentru comandarea unui ASASINAT, vine să joace în România

Un hocheist canadian, condamnat pentru comandarea unui ASASINAT, vine să joace în România

de O.P.    |    12 Dec 2013   •   06:13
Un hocheist canadian, condamnat pentru comandarea unui ASASINAT, vine să joace în România

 Un hocheist canadian, condamnat 7 ani şi jumătate pentru comandarea unui asasinat, va juca în România. Mike Danton, acum în vârstă de 33 ani, va juca la Miercurea Ciuc, după ce a activat ani buni în puternicul campionat nord-american de hochei. A lăsat în urmă trecutul şi s-a apucat din nou de sport. Iar colegii de la clubul românesc l-au primit cu braţele deshise.

Hocheistul canadian are o poveste de viaţă incredibilă. Mike Danton a fost acuzat că a comandat asasinarea tatălui său, iar un tribunal americal l-a condamnat la şapte ani de închisoare. A fost eliberat după aproape şase ani şi s-a apucat din nou de hochei. A jucat în Canada, iar apoi a venit în Europa. La Miercurea Ciuc şi-a adus şi familia.

Mike s-a acomodat repede cu colegii de echipă şi a început deja să-şi facă prieteni.

Colegii de echipă de la Miercurea Ciuc sunt mândri că au lângă ei un jucător cu foarte mare experienţă.

 Mike Danton nu este primul sportiv puşcariaş care ajunge în România. Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş l-a contractat pe englezul Jordan Robertson, fotbalist ce a comis un accident rutier mortal şi în urma căruia a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close