Antena 3 Sport Off Sport Unde a greşit Halep la Turneul Campioanelor. Explicaţiile unui mare antrenor: „Simona nu a făcut excepţie de la acest fenomen”

Unde a greşit Halep la Turneul Campioanelor. Explicaţiile unui mare antrenor: „Simona nu a făcut excepţie de la acest fenomen”

29 Oct 2017   •   18:29
Unde a greşit Halep la Turneul Campioanelor. Explicaţiile unui mare antrenor: „Simona nu a făcut excepţie de la acest fenomen”
Sursa foto: Foto: Facebook/Simona Halep

Sever Dron, fostul antrenor al Virginie Ruzici şi al lui Henri Leconte, a demonstrat cu argumente solide că Simona Halep merită să fie lider mondial, dar a fost în acelaşi timp exigent cu evoluţia Simonei de la Turneul Campioanelor.

Antrenorul consideră că românca nu a reuşit să treacă de grupele Turneului Campioanelor de la Singapore din cauza faptului că nu s-a adaptat la formatul competiţiei.

„Este un turneu cu un regulament diferit şi este aproape imposibil să joci fără să faci calcule de contabilitate. Cred, totuşi, că fiecare jucătoare a căutat să îşi impună jocul ei de bază, fără să încerce să se adapteze la specificul acestui turneu. Muguruza, Svitolina, Pliskova, Ostapenko şi Halep nu au arătat nimic deosebit faţă de ceea ce au arătat pe toată durata anului. Cred că este păcat că acestea nu au încercat să aibă şi un plan B, adică să se adapteze în zilele în care jocul lor nu a fost stabil. Aici au început nervozităţile, meciuri începute cu greu şi pierderea punctelor importante, iar Simona nu a făcut excepţie de la acest fenomen. În schimb, Wozniacki, Garcia şi Williams au fost mult mai agresive si mi s-au părut in progres pe durata turneului”, a explicat Sever Dron, pentru ProSport.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close