Antena 3 CNN Sport Off Sport Violențe fără margini în timpul unei partide de fotbal. Un jucător a fost călcat în picioare de către adversari

Violențe fără margini în timpul unei partide de fotbal. Un jucător a fost călcat în picioare de către adversari

Violențe fără margini în timpul unei partide de fotbal. Un jucător a fost călcat în picioare de către adversari
03 Dec 2017   •   10:35

Violențe greu de imaginat au avut loc la partida de juniori A1 Silver Inter Zorile – AS Iepurești. Un jucător a fost călcat în picioare, la propriu.

Pe fondul unei partide tensionate,  spre finalul acesteia lucrurile au degenerat într-o adevărată dramă. Un jucător al oaspeților, a fost călcat pur și simplu în picioare.

La o fază de joc, pe un contraatac al celor de la Iepurești, s-au ciocnit doi jucători, câte unul de la fiecare echipă, amândoi căzând la pământ.
Cel de la Zorile, enervat de cele întâmplate, i-a tras un pumn în plină figură jucătorului de la Iepurești. Acesta a căzut iarăși la pământ dar lucrurile nu s-au oprit aici.

Pe el au sărit cu picioarele câțiva jucători de la Zorile. Martorii spun că ar fi vorba despre trei frați care au dat dovadă de comportament violent și în alte ocazii.

Câțiva dintre seniorii celor din Iepurești au încercat să-i despartă însă acela a fost momentul în care tatăl jucătorului agresiv împreună cu alți câțiva au sărit la o bătaie generală.

A fost nevoie de intervenția celor de pe Salvare dar și a polițiștilor pentru a rezolva situația mai mult decât explozivă.

Unul dintre cei de la Iepurești s-a ales cu capul spart iar scandalul a încetat atunci când oaspeții au fugit la mașini, informează giurgiuonline.net.

×
Subiecte în articol: violente partida fotbal
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close