Antena 3 CNN Sport Primul antrenor al Simonei Halep, reacţie după noua acuzaţie de dopaj: "Este prea mică să lupte cu aceste forţe internaţionale"

Primul antrenor al Simonei Halep, reacţie după noua acuzaţie de dopaj: "Este prea mică să lupte cu aceste forţe internaţionale"

Firicel Tomai, primul antrenor al Simonei Halep, a reacţionat în urma noii acuzaţii de încălcare a regulamentului antidoping, adusă celebrei tenismene.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mai 2023   •   12:33

Firicel Tomai a avut o reacţie dură în urma celei de-a doua acuzaţii de dopaj care a fost adusă Simonei Halep. Antrenorul spune că Simona Halep este un nume prea mic, deşi are rezultate deosebite în tenis, pentru a lupta cu forţele internaţionale.

"Lucrurile sunt extrem de delicate! Simona este un nume prea mic, deşi are rezultate deosebite în tenis, este prea mică pentru a se lupta cu aceste forţe internaţionale şi nu înţeleg dacă ea a greşit de ce nu este executată, de ce nu este pedepsită şi de ce nu i se spune cu ce a greşit.

Dacă ar fi nişte probe foarte clare, cu siguranţă, o româncă, o jucătoare de tenis de genul Simonei, este imediat pusă la colţ", a explicat primul antrenor al Simonei Halep.

Citeşte şi: Reacția Simonei Halep la a doua acuzație de dopaj: "Trăiesc cel mai urât coșmar"

Firicel Tomai mai spune că hemoglobina poate să crească la un om şi după ce merge zece zile, două săptămâni la munte, la altitudine.

"Din câte înţeleg, valorile sunt foarte puţin depăşite, nu sunt valori severe. Se pot întâmpla aceste creşteri şi în anumite boli sau situaţii problematice de sănătate. Eu zic că cekl mai bine este să aşteptăm finalul acestor acţiuni care, la un moment dat, va avea loc la Tribunalul Internbaţional", declară antrenorul.

Firicel Tomai mai precizeaza că este o acuzaţuie mai gravă decât prima, întrucât jucătoarea de tenis trebuie să înceapă o nouă luptă.

"Cu siguranţă, Simona va face apel", a mai spus primul antrenor al tenismenei.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close