Antena 3 CNN Sport Tenis Gheorghe Hagi, reacție incredibilă după ce Simona Halep a învins la Wimbledon

Gheorghe Hagi, reacție incredibilă după ce Simona Halep a învins la Wimbledon

Gheorghe Hagi, reacție incredibilă după ce Simona Halep a învins la Wimbledon
13 Iul 2019   •   19:13

Gică Hagi a avut o primă reacție, după victoria Simonei Halep de la Wimbledon.

„Cuvintele sunt prea mici! Felicitari, Simona Halep si multumim pentru ca duci Romania in elita sportului mondial!”, a scris fostul internațional pe pagina sa de Facebook.

McEnroe e șocat

Fostul mare tenisman american John McEnroe a declarat pentru BBC că este "şocat" de maniera în care Simona Halep a învins-o pe Serena Williams în finala de sâmbătă a turneului de la Wimbledon (6-2, 6-2). 

"Halep este evident o sportivă formidabilă şi, în această etapă a carierei sale, sportiva mai bună. Nu am crezut însă că o va intimida pe Serena Williams atât de mult cum a făcut-o astăzi. Halep a dominat-o total. Nici măcar nu a fost un meci. Doar de câteva ori într-o viaţă simţi că îţi iese atât de uşor şi aşa s-a întâmplat acum", a spus McEnroe. 

"Halep se mişcă mai bine decât oricare jucătoare de pe circuit. Nu ştiu de ce a crezut că nu poate juca bine pe iarbă. Poate că i-a trebuit ceva timp ca să găsească soluţia. Astăzi a fost cel mai bun meci din cariera ei şi tocmai a învins-o pe Williams în 55 de minute", a adăugat americanul. 

Simona Halep este a douăsprezecea jucătoare care câştigă turneul de la Wimbledon la prima sa finală, notează EFE, după ce românca a învins-o categoric sâmbătă pe americanca Serena Williams, 6-2, 6-2, în finala acestei competiţii de Mare Şlem. 

Până acum, Halep reuşise o singură semifinală la Wimbledon, în 2014, când a fost eliminată de canadianca Eugenie Bouchard. Anul trecut, românca s-a oprit în turul a 3-lea la All England Club. 

Halep a jucat sâmbătă a cincea finală de Grand Slam, după trei la Roland Garros (una câştigată, în 2018) şi una la Australian Open. 

Ca o curiozitate, EFE remarcă faptul că Halep şi Serena Williams s-au calificat în finală la Wimbledon fără să câştige niciun turneu în acest an. 

 

Ce a făcut Serana Williams după ce a pierdut meciul cu Simona Halep. Declarația care i-a uimit pe toți: Trebuie doar să îți scoți pălăria în fața ei

Momentul de poveste de la Wimbledon în care Simona Halep a câștigat în fața Serenei Williams - VIDEO

Cristian Tudor Popescu, reacție uluitoare după victoria lui Halep la Wimbledon: M-a năucit. Simona confirmă că e o legendă vie a tenisului

Rezumatul partidei

×
Subiecte în articol: Wimbledon Simona Halep Gheorghe Hagi
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close