Antena 3 CNN Sport Tenis Ilie Năstase, mesaj controversat pentru Simona Halep: „Când te duci acum și apare în dreptul tău România....Te duci și ștergi”

Ilie Năstase, mesaj controversat pentru Simona Halep: „Când te duci acum și apare în dreptul tău România....Te duci și ștergi”

Ilie Năstase a transmis un mesaj controversat pentru Simona Halep căruia îi cere să nu mai reprezinte România în competiții.

Ilie Năstase, mesaj controversat pentru Simona Halep: „Când te duci acum și apare în dreptul tău România....Te duci și ștergi”
14 Feb 2020   •   12:19

„Chiar am avut un vis nebun că m-am dus peste Ceaușescu și ăla era mort. La cine să te duci în țara asta să te plângi? Că ne-am plâns! Acum... Uitați-vă acum s-a făcut întâlnirea federațiilor când a venit ministrul sportului. Federația de Tenis nu a fost invitată! Nu a fost invitată! Că are probleme cu bugetul, că nu le-a dat bugetul de doi ani de zile... 

Și i-am zis lui Halep: «Simona, când te duci acum și apare în dreptul tău România.... Nu! Te duci, ștergi și să nu mai ai România. Să ai FRT! Federația Română de Tenis!». Dacă oamenii nu vor să te invite... Suntem o federație puternică cu numărul 1 mondial și nu îl inviți la minister... Omul ăsta care conduce Ministerul a luat-o razna! A luat-o razna complet!", a spus Năstase în exclusivitate pentru GSP.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Simona Halep
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close