Antena 3 CNN Sport Tenis Rafael Nadal şi Novak Djokovic vor juca finala turneului de la Madrid

Rafael Nadal şi Novak Djokovic vor juca finala turneului de la Madrid

Rafael Nadal şi Novak Djokovic vor juca finala turneului de la Madrid
08 Mai 2011   •   11:39

Deşi a pierdut primul set în semifinala cu Roger Federer, liderul mondial Rafael Nadal a reuşit să câştige meciul, a 37-a victorie consecutivă pe zgură, şi să se califice în ultimul act al turneului de la Madrid. Tenismanul spaniol s-a impus cu 5-7, 6-1, 6-3, după mai mult de două ore şi jumătate de joc.

 
Sunt foarte fericit pentru această victorie, dar este o zi teribilă pentru Spania. Am pierdut un mare campion, poate cel mai mare din istoria ţării”, a spus Nadal la finalul meciului, referindu-se la moartea fostului jucător de golf Severiano Ballesteros.
 
Celălalt finalist de la Madrid este Novak Djokovic, care a ajuns la al 31-lea succes în 2011, după ce l-a învins pe brazilianul Thomaz Bellucci în trei seturi, 4-6, 6-4, 6-1. „Încerc să nu mă gândesc la înfrângere şi cred că aceasta este atitudinea corectă. De aceea reuşesc să joc atât de bine. Finala va fi foarte dificilă şi aş putea să pierd chiar şi în cazul unui joc bun. Rafa vine după o serie excelentă, ceea ce în oferă multă încredere”, a declarat sârbul.
 
Finala feminină a turneului din capitala Spaniei le va pune faţă în faţă pe Victoria Azarenka, jucătoarea din Belarus calificându-se după 6-4, 6-2 în faţa germanei Julia Goerges, şi pe cehoaica Petra Kvitova, învingătoare cu 6-3, 6-1 în meciul cu Li Na (China).

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close