Simona Halep și-a luat revanșa. Primele declarații după victoria spectaculoasă de la Singapore. Toți spectatorii au aplaudat-o

de A.M.P    |    23 Oct 2017   •   16:34
Simona Halep și-a luat revanșa. Primele declarații după victoria spectaculoasă de la Singapore. Toți spectatorii au aplaudat-o Foto: Simona Halep/Facebook

Simona Halep şi-a luat revanşa în fața Carolinei Garcia, după finala pierdută în urmă cu două săptămâni, la Beijing. Halep, numărul unu mondial şi principala favorită, a debutat cu o victorie, luni, în Grupa Roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore, 6-4, 6-2 cu Caroline Garcia (Franţa).

La finalul meciului, Simona a declarat că a avut un meci greu, dar excelent. „Sunt fericită că am câștigat și că am scăpat de presiune”, a spus ea.

"A fost un meci excelent. Cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale mele. A fost greu, pentru că ea m-a bătut la Beijing. Dar și eu am învins-o la Toronto. (...) Mă simt bine aici, la Singapore. Este primul turneu ca numărul 1 mondial. Sunt fericită că am câștigat și că am scăpat de presiune. Sper ca în turul următor să joc mai bine. După US Open am lucrat mult și mi-am îmbunătățit serviciul”, a spus Halep, la finalul meciului, printre ropote de aplauze.

 

 

 

x close