Antena 3 CNN Sport Tenis Vineri, 13, debutul lui Halep la Indian Wells. Cine va fi adversara Simonei

Vineri, 13, debutul lui Halep la Indian Wells. Cine va fi adversara Simonei

Vineri, 13, debutul lui Halep la Indian Wells. Cine va fi adversara Simonei
de O.P.    |    13 Mar 2015   •   08:57

 Simona Halep, locul 3 WTA, Monica Niculescu, locul 68 WTA, şi Victor Hănescu, locul 146 WTA, vor evolua, vineri seară şi sâmbătă dimineaţă, la competiţiile de tenis de la Indian Wells.

Halep o va întâlni pe Daria Gavrilova (Rusia), poziţia 106 în ierarhia mondială, jucătoare venită din califciări, într-o partidă din manşa secundă a turneului WTA de categorie Premier Mandatory, programată după ora 21.30, pe terenul 3 al complexului Indian Wells Tennis Garden. Halep, cap de serie numărul 3, a fost acceptată direct în turul secund.

În aceeaşi fază, Niculescu va evolua pe terenul central, o arenă cu peste 16.000 de locuri, sâmbătă, de la ora 04.00, cu principala favorită a turneului, americanca Serena Williams.

Pe al doilea stadion al complexului, cu o capacitate de 8.000 de locuri, Victor Hănescu, jucător venit din calificări, îl va întâlni, sâmbătă, pe rusul Mihail Iujnîi, numărul 64 mondial, în primul tur al turneului ATP de 1.000 de puncte. Partida, penultima a zilei pe terenul 2, va începe tot în jurul orei 04.00.

×
Subiecte în articol: Simona Halep indian wells
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close