Antena 3 CNN Timp liber Andrei Borţun, omul din spatele evenimentelor majore

Andrei Borţun, omul din spatele evenimentelor majore

Prima agenţie de PR a deschis-o în urmă cu aproape 20 de ani, atunci când era student în anul II de Facultate, fiindcă era o agenţie cu puţină experienţă, într-o perioadă în care şi România îşi căuta propriul parcurs, în primii ani au decis să creeze propriile proiecte. Aşa s-a născut festivalul de publicitate Art Print, Internetic, Gala Societăţii Civile sau Romanian Design Week. Iniţiatorul acestora este Andrei Borţun, CEO la The Institute, unul dintre polurile creativităţii bucureştene formate în jurul unei agenţii de publicitate şi comunicare.

Andrei Borţun, omul din spatele evenimentelor majore
de Iulia Gorgorin    |    23 Oct 2020   •   20:30

Andrei Borțun, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în comunicare din România, a vorbit la Antena 3 spre proiectele sale de suflet care s-au regrupat sub denumirea The Institute.

Andrei a povestit la rubrica ''Eroul Zilei'' care a fost traseul său către succes.

''Într-o măsură, aş putea spune că nici eu nu ştiam ce e aia PR. Eram abia în anul doi şi mi s-a părut mie atunci că aş putea să am propria mea agenţie de PR şi să lucrez într-o agenţie. A fost foarte complicat fiind şi foarte tânăr şi pe bună dreptate. Ştiam foarte puţine lucruri. Agenţia era greu să aibă succes, pentru că în primul rând, o agenţie trebuie să aibă clienţi care să aibă încredere în tine.

Ne-am apucat şi ne-am inventat propriile festivaluri ca să avem ce munci, cu partenerul meu Ştefan, de atunci şi am adus acest festival de publicitate, Art Print Festival se numea. Repede, am inventat Internetics care tocmai a împlinit 20 de ani acum o lună.

Apoi, Gala Societăţii Civile care este un proiect care premiază cele mai bune fundaţii, asociaţii pentru proiectele făcute în ultimul an de zile (...) Deşi fundaţia se finanţează mai degrabă din sponsori şi parteneri, putem să vedem că în viitori ani, probabil aceste sume vor fi din ce în ce mai mici, dar ne bazăm mult pe parteneriatul cu Administraţia Locală, guvernamentală, care, în noua sa formulă pentru chitul de proiecte pe care le facem noi, poate fi un partener interesant'', a spus Andrei Borţun, specialis în comunicare.

×
Subiecte în articol: Andrei Borţun Eroul Zilei
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close