Antena 3 CNN Timp liber Film Eroul zilei: Nae Caranfil revine pe marile ecrane. „Râsul e ca spălatul pe dinți, ține de igiena personală”

Eroul zilei: Nae Caranfil revine pe marile ecrane. „Râsul e ca spălatul pe dinți, ține de igiena personală”

Eroul zilei: Nae Caranfil revine pe marile ecrane. „Râsul e ca spălatul pe dinți, ține de igiena personală”
Sursa foto: Foto: Antena 3
19 Ian 2017   •   11:11

Eroul Zilei de azi este Nae Caranfil. Regizorul filmelor Filantropica, Restul e tăcere sau Asfalt Tango revine pe marile ecrane cu "6,9 pe scara Richter", o comedie cu accente de musical.

Nae Caranfil a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 despre film, cu doar câteva ore înainte de premieră. La această producţie, Caranfil semnează nu doar scenariul şi regia, ci şi muzica şi versurile.

Recunoaşte că filmul trebuia să fie o dramă cumplită despre depresii, cutremure şi bătrâneţe. A ieşit, în schimb, o comedie despre toate aceste teme, care până la urmă s-a transformat într-un musical. Pe scurt, filmul este despre cutremurele din viaţa noastră şi obsesia unui seism iminent.

”Filmul acesta l-am gândit în 2010, în momentul în care tocmai începuse să se vehiculeze comentarii alarmiste despre sfârșitul lumii, calendarul mayaș, 21 decembrie 2012. Și mi-am spus că dacă aș putea să scriu o comedie cu accente apocaliptice, care să aibă premiera chiar în data fatidică, ar fi o chestie. Nu s-a întâmplat așa, dar iată că acum suntem și mai aproape de isteria unui seism iar eu ies cu premiera aceasta”, a spus Nae Caranfil, la rubrica Eroul zilei, de la Previziuni.

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close