Antena 3 CNN Timp liber Fun Cum să îţi începi căsnicia în hohote de râs. Momente amuzante de la nunţi (VIDEO)

Cum să îţi începi căsnicia în hohote de râs. Momente amuzante de la nunţi (VIDEO)

Cum să îţi începi căsnicia în hohote de râs. Momente amuzante de la nunţi (VIDEO)
Sursa foto: miri
05 Sep 2009   •   12:10

Unul dintre cele mai importante momente din viaţa unui cuplu este, poate, cel în care se află în faţa altarului, jurându-şi iubirea veşnică. E un moment solemn şi emoţionant, pe care şi-l vor aminti toată viaţa. Dar când ceva amuzant şi neaşteptat se întâmplă, e cam greu să îţi păstrezi concentrarea.

Li s-a întâmplat unor americani, care se pregăteau să îşi spună jurămintele de nuntă. Dupe ce mirele, vizibil emoţionat, abia a reuşit să pună inelul pe degetul iubitei lui, a venit momentul să repete după preot jurământul. Emoţiile i-au jucat însă o festă. Astfel că în loc de ?lawfully wedded wife? (soţie legală, în engleză- n.r.) bărbatul a spus ?waffley wedded wife? (de la waffle, napolitană, în engleză- n.r.).

Momentul ar fi fost poate trecut cu vederea, dacă mireasa, femeie cu simţul umorului, nu ar fi izbucnit într-un hohot de râs. Atât de tare s-au distrat cei doi, încât ceremonia a trebuit să ia o pauză. Clipul de la nuntă a fost urcat pe internet, fiind vizualizat de aproximativ 150.000 de oameni, în numai trei zile, pe site-ul YouTube.



Un alt moment amuzant petrecut în timpul unei nunţi a făcut senzaţie pe internet la începutul verii. Atunci mirele a fost cel care nu se putea opri din râs, după ce cavalerul de onoare a rămas cu pantalonii în vine.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: casatorie nunta miri ceremonie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close