Antena 3 Timp liber Fun Finalul celui de-al Doilea Război Mondial, aniversat de sute de îndrăgostiţi sărutându-se simultan în Times Square (VIDEO)

Finalul celui de-al Doilea Război Mondial, aniversat de sute de îndrăgostiţi sărutându-se simultan în Times Square (VIDEO)

15 Aug 2010   •   19:16
Finalul celui de-al Doilea Război Mondial, aniversat de sute de îndrăgostiţi sărutându-se simultan în Times Square (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3

Sfârşitul celui de-al doilea Război Mondial a fost aniversat cu săruturi în Times Square. Sute de îndrăgostiţi s-au strâns în inima New Yorkului pentru a participa la eveniment. Cuplurile au încercat să recreeze renumitul sărut din 1945, imortalizat în una dintre celebrele fotogtafii din lume.

Sute de oameni îmbrăcaţi în marinari şi asistente au recreat celebrul sărut din Times Square, de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial. Cuplurile au intrat în spiritul concursului şi s-au sărutat minute bune, uitând că se află în inima New Yorkului.

Mai multe evenimente de acest gen vor avea loc şi în perioada următoare pe teritoriul Statelor Unite. Sărbătoarea a continuat mai multe ore.Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close