Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea şi-a găsit modelul pentru "Confruntarea greilor". Vezi pe cine mai cheamă în echipă

Mircea Badea şi-a găsit modelul pentru "Confruntarea greilor". Vezi pe cine mai cheamă în echipă

Mircea Badea şi-a găsit modelul pentru "Confruntarea greilor". Vezi pe cine mai cheamă în echipă
de N.B.    |    21 Ian 2013   •   13:08

Mircea Badea a găsit baschetbalistul perfect a cărui identitate o va împrumuta pentru meciul pe care îl va disputa împotriva "selecţionatei" lui Victor Ciutacu.

Alegerea lui este Rajon Rondo, fundaşul echipei Boston Celtics, un tânăr talent care a reuşit să devină, în doar câteva sezoane, liderul unei echipe de veterani ca Paul Pierce, Kevin Garnett sau Jason Terry. Campion NBA în 2008, Rondo este unul dintre cei mai buni jucători din liga americană, înregistrând un şir de 37 de meciuri consecutive cu mai mult de zece pase decisive.



Meciul va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie 2013, la ora 16.00 la Sala Polivalentă a Clubului Rapid din Calea Giulesti, pentru a lua parte la un eveniment făcut de tineri pentru tineri! Accesul în sală se va face începând cu ora 15:30. S-a încheiat fiscalizarea biletelor, sunt pe piaţă. Se pot cumpăra online în reteaua Eventim, în magazinele Dream Sport (complexul comercial Unirea şi magazinul din Obor) sau, pe 26 ianuarie (sâmbăta viitoare), de la ora 15:00, la intrarea în Sala Rapid.

VEZI PE VIDEONEWS.RO MAI MULTE FAZE TARI DIN EMISIUNEA ÎN GURA PRESEI.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close