Antena 3 Timp liber Fun Moment penibil pentru un prezentator tv. A arătat portretul unui criminal care îi semăna leit

Moment penibil pentru un prezentator tv. A arătat portretul unui criminal care îi semăna leit

10 Feb 2016   •   15:14
Moment penibil pentru un prezentator tv. A arătat portretul unui criminal care îi semăna leit


Moment penibil pentru un prezentator tv. Jason Mohammad, gazda emisiunii „Crime Watch”, de la BBC, a avut parte de o surpriză neplăcută, care nu a trecut neobservată de internauţi.
 
În emisiune, acesta a avut de prezentat un criminal slovac Viktor Lakatos, condamnat la 18 ani de închisoare pentru că a agresat o femeie de 89 de ani. Bătrâna a murit înainte de a cunoaşte finalul procesului.

Toate bune şi frumoase, numai că agresorul semăna foarte bine la faţă chiar cu prezentatorul. Ironizat pe Twitter, Jason Mohammad a reacţionat: „Vă mulţumesc pentru mesajele voastre. Şi da, am văzut această fotografie”.

Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. În 2009, un prezentator de la ABC 7, din Los Angeles, a trăit o întâmplare similară, difuzând portretul robot al unui violator, care semăna cu el. Doi ani mai târziu, i s-a întâmplat acelaşi lucru unui reporter de la NBC.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close