Antena 3 CNN Timp liber Muzică Atmosferă incendiară la Electric Castle! Trupa Twenty One Pilots a făcut spectacol la Cluj

Atmosferă incendiară la Electric Castle! Trupa Twenty One Pilots a făcut spectacol la Cluj

Distracţie fără limite la Electric Castle. Zeci de mii de persoane au luat cu asalt localitatea clujeană Bonţida, în cea de-a treia noapte de festival. Deşi seara a debutat în forţă, pe acordurile muzicale ale Deliei, cap de afiş au fost cei de la Twenty One Pilots, care le-au oferit fanilor un spectacol de neuitat.

Atmosferă incendiară la Electric Castle! Trupa Twenty One Pilots a făcut spectacol la Cluj
Sursa foto: Electric Castle/Facebook
de Georgiana Adam    |    16 Iul 2022   •   09:37

Muzica electrizantă, jocul dinamic al luminilor și atmosfera intensă de la festival i-au ținut în primă pe tineri. 

Declarată cea mai bună trupă de rock a utimei decade de către revista Rolling Stone, formaţia Twenty One Pilots a fost principală atracţie a serii. 

Ediţia de anul acesta a festivalului Electric Castle marchează primul concert Twenty One Pilots în România.

"Este prima oară când cântăm în această ţară, iar drumul nostru până aici a fost minunat. Ce introducere spectaculoasă! Şi să cânţi în faţa oamenilor care şi-au dedicat acel timo, fie că este o zi întreagă sau un weekend plin, sau doar câteva ore, este cu adevărat special. Acesta este ultimul nostru spectacol din turneul festivalurilor europene şi vom merge acasă mâine, aşa că văd acest spectacol ca un ultim pas către o lună memorabilă şi este  o onoare să o încheiem aici", au declarat ariştii.

 Peste 250.000 de tineri sunt aşteptaţi în continuare  la castelul din Cluj, pentru următoarea noapte de festival.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close