Antena 3 CNN Timp liber Muzică Cea mai ascultată piesă de Crăciun. Cine e artistul care a inspirat o lume întreagă (VIDEO)

Cea mai ascultată piesă de Crăciun. Cine e artistul care a inspirat o lume întreagă (VIDEO)

Cea mai ascultată piesă de Crăciun. Cine e artistul care a inspirat o lume întreagă (VIDEO)
Sursa foto: foto: Facebook/ Ed Sheeran
26 Dec 2017   •   20:46

În perioada sărbătorilor de iarnă, cei mai mulți oameni aleg să asculte colinde și piesele clasice de Crăciun cântate de Mariah Carey, Frank Sinatra sau George Michael. Anul acesta, însă, un artist anume ne-a făcut să strecurăm în playlist cel mai recent single al său care ne-a cucerit definitiv. 

Este vorba despre îndrăgitul Ed Sheeran și de piesa lui "Perfect" cu care a reușit să se claseze pe primul loc în topul britanic al pieselor de Crăciun. 

„Este un vis devenit realitate şi sunt foarte mândru şi fericit”, a spus Ed Sheeran prin intermediul unui clip video postat pe rețelele sociale pentru fanii săi. Artistul le-a mai transmis celor care îl urmăresc un Crăciun fericit și un An Nou cât mai frumos, potrivit TheGuardian

De asemenea, în afară de varianta originală a piesei "Perfect", Ed Sheeran a lansat și o versiune acustică, remixuri realizate de Robin Schulz şi Mike Perry, dar și două duete superbe, unul cu Andrea Bocelli și unul cu Beyonce. 

 

 

×
Subiecte în articol: ed sheeran Crăciun
Parteneri
Trafic de droguri de mare risc într-un mare lanț de farmacii!
x close