Antena 3 CNN Timp liber Muzică Centru de comandă special în Poiana Brașov, pentru Festivalul Massif 2024. Peste 1.000 de forţe de ordine asigură paza

Centru de comandă special în Poiana Brașov, pentru Festivalul Massif 2024. Peste 1.000 de forţe de ordine asigură paza

Măsurile de securitate ale festivalului Massif, din Poiana Braşov, au fost sporite în a doua zi a evenimentului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mar 2024   •   16:30

Câini de urmă, filtre pentru mijloacele de transport şi patrule cu jandarmi sunt doar câteva dintre măsurile luate pentru buna desfăşurare a celui mai mare festival montan din Europa. 

Toată informaţia asupra festivalului din Braşov este centralizată de structurile de securitate în Centrul de Comandă. Aici, ofiţerii de serviciu monitorizează în permanenţă camerele de supraveghere montate în incinta festivalului.

"Avem camere video instalate atât pe perimetrul festivalului cât şi înăuntru. Din acest punct se monitorizează absolut toată suprafaţa de desfăşurare a festivalului. 

Avem, în timp real, imagini atât de la scene, cât şi din zonele de food, din zonele de activare a brăţărilor şi ceea ce ne interesează pe noi din zona de acces unde se efectuează controlul corporal şi al bagajelor", spune Fărcaș Silviu Octavian, comandant Gruparea de Jandarmi Mobilă Brașov.

Peste 1.000 de forţe ale Ministerului Afecerilor Interne asigură paza şi buna desfăşurare a festivalului întins pe patru zile din Poiana Braşov.

Câinii de urmă, specializați în depistarea narcoticelor şi a substanțelor interzise, dar şi lucrătorii de la operațiuni speciale verifică toate mijloacele de transport din zona festivalului.

A doua ediție a celui mai mare festival din Braşov a început joi, iar în cele patru zile 50 de artiști vor urca pe cele cinci scene amenajate.

Restricții în trafic, între Brașov și Poiana Brașov, pentru festivalul Massif

Sunt restricții în trafic până duminică între Brașov și Poiana Brașov, pentru desfășurarea festivalului de muzică Massif din Poiana Brașov.

Sâmbătă, între orele 16.00 - 01.00, și duminică, între orele 11.00 - 22.00, traficul rutier va fi oprit pe DN 1E, între municipiul Brașov și Poiana Brașov, în contextul desfășurării festivalului de muzică Massif din Poiana Brașov.

Pe acest traseu au dreptul să circule doar mijloacele de transport în comun, cele în regim de taxi, autovehiculele acreditate și riveranii.

Autovehiculele vor fi direcționate pe ruta ocolitoare DN 73 Râșnov – Cristian – Brașov.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close